29 Noiembrie 2018 – Centenarul petrecut de Clinica Memento Med cu bătrânii de la Centrul de Îngrijire Bătrâni nr. 1 sector 4, București

vezi foto

27 noiembrie 2018 – Centenarul petrecut împreună cu copiii de la Centrul de reabilitare copii cu dizabilitati sector 4, Bucuresti.

Clinica Memento Med prin reprezentanții săi, a sărbătorit Centenarul Marii Uniri împreună cu copiii de la Centrul de recuperare copii cu dizabilitati sect 4 și cu personalul care îi educă și îi îngrijește. Am petrecut o zi minunată în lumea copiilor, am cântat Imnul țării, am spus poezii, ghicitori și am cântat cântece patriotice. La sfârșit am oferit daruri copiilor, încercând să le aducem o undă de bucurie și alinare. Copiii ne-au făcut surpriză o hartă  a țării noastre, colorată în culorile drapelului nostru (roșu, galben și albastru) cu mânuțele lor gingașe de îngerași imprimate în cele 3 culori pe harta României… ca amintire…! Suntem fericiți că am punctat acest mare eveniment al Țării noastre, în acest mod umanist, specific Echipei Memento Med, cu micuții noștri dragi, viitoarea generație minunată a României!

vezi foto

In perioada 17-19 august, ECHIPA MEMENTO MED, a petrecut intr-o atmosfera de liniste, relaxare si voie buna, trei zile in zona Vrancea, statiunea Lepsa.
Scopul team-buildingului a fost relaxarea , socializarea, buna dispozitie si consolidarea relatiilor membrilor sai, deschiderea spre armonie, miscare si natura, adoptand un stil de viata sanatos cu alimente bio.

vezi foto